/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Tragedie la Soroca. Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a aruncat într-o fântână secată

missing
21 decembrie 2020, ora 10:16

Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a aruncat într-o fântână secată, din apropierea curții sale. Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în satul Slobozia-Cremene, raionul Soroca. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 14:40 de către un bărbat, care s-a dovedit a fi o rudă a tânărului decedat. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul s-a aruncat din motive neîntemeiate și că nu se afla la evidență sub nici o formă.

„Cadavrul a fost transportat la secția morfopatologică Soroca pentru examinarea leziunilor corporale. La examinarea cadavrului, la fața locului, semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabilite”, a comunicat ofițera de presă a IP Soroca Svetlana Talpă.

Poliția stabilește toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram