Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a aruncat într-o fântână secată, din apropierea curții sale. Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în satul Slobozia-Cremene, raionul Soroca. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 14:40 de către un bărbat, care s-a dovedit a fi o rudă a tânărului decedat. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul s-a aruncat din motive neîntemeiate și că nu se afla la evidență sub nici o formă.

„Cadavrul a fost transportat la secția morfopatologică Soroca pentru examinarea leziunilor corporale. La examinarea cadavrului, la fața locului, semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabilite”, a comunicat ofițera de presă a IP Soroca Svetlana Talpă.

Poliția stabilește toate circumstanțele producerii incidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!