Cinci indivizi din Chișinău riscă până la patru ani de pușcărie pentru că ar fi furat automobile din cel puțin patru curți ale blocurilor de locuit din sectorul Ciocana al capitalei. Tinerii au vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani, iar anterior au fost judecați.

Indivizii au fost documentați de către polițiști timp de o lună. Oamenii legii spun că aceștia identificau automobilele ce erau parcate de mai mult timp în curțile blocurilor, iar proprietarii nu se foloseau de ele. Ulterior, aceștia cu ajutorul unui evacuator ridicau mașinile, după care le duceau la stațiile de colectare a metalului.

Suma vehiculelor furate este de circa 60 de mii de lei. În acest context a fost pornită o cauză penală. Suspecții au fost arestați pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt. Acum ei riscă amendă de la 32 500 lei, la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!