/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Detalii din culise: Faceți cunoștință cu actrița Ana Tkacenko, o altă prezentatoare a show-ului „Mercur Retrograd”

missing
21 decembrie 2020, ora 21:30

Pentru ea, castingul anunțat de emisiunea „Mercur Retrograd” a fost un colac de salvare. Actriță de profesie, Ana Tkacenko a fost și ea afectată de pandemia care a închis teatrele, lăsând fără surse de existență sute de actori. Cu inima-n dinți și cu multă speranță în suflet, s-a prezentat la probele anunțate de TV8. Norocul i-a surâs din prima, iar renumita actriță este acum una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii „Mercur Retrograd”. Au și un bărbat în echipă, pe actorul Alexandru Pleșca, cel care a descris-o drept un… mister.

VICTORIA VASILACHE, prezentatoare MERCUR RETROGRAD: „Ana Tkacenco este frumusețea acestei emisiuni, prin frumusețea ei naturală, și cred în ceea ce privește limba română”.

CRISTINA MIRON, prezentatoare MERCUR RETROGRAD: „Ana Tkacenco este cea mai în varsta dintre noi, bine, cea mai experimentată dintre noi”.

 ALEXANDRU PLESCA, prezentator MERCUR RETROGRAD: „O, Ana Tkacenco, pentru mine este un mister, de ce zic pentru ca tot timpul are niște lucruri de la care nu te aștepți in sensul bun al cuvântului”.

Norocul i-a surâs din prima! Deși este o artista veritabila, recunoaște ca a avut mari emoții in fata reflectoarelor!

„Wow pentru mine castingul asta a fost o salvare, mai ales pe timp de pandemie. cum am aflat? Prin rețelele de socializare, și când am citit ca nu conteaza varsta si altceva, am zis ca aici… daca e ceva interesant, e aici”.

Gofa, este cel mai indragit membru al familiei. Initial, a vrut sa îi ofere un nume mai specific pisicului, dar sotul Anei, a fost cel care a convins-o sa fie unul mai putin științific.

Este cu siguranța încrezută că emisiunea va avea succes, asta deoarece, spera să străbată multe stereotipe prin apariția celor trei femei absolut diferite in fata ecranelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram