Pentru ea, castingul anunțat de emisiunea „Mercur Retrograd” a fost un colac de salvare. Actriță de profesie, Ana Tkacenko a fost și ea afectată de pandemia care a închis teatrele, lăsând fără surse de existență sute de actori. Cu inima-n dinți și cu multă speranță în suflet, s-a prezentat la probele anunțate de TV8. Norocul i-a surâs din prima, iar renumita actriță este acum una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii „Mercur Retrograd”. Au și un bărbat în echipă, pe actorul Alexandru Pleșca, cel care a descris-o drept un… mister.

VICTORIA VASILACHE, prezentatoare MERCUR RETROGRAD: „Ana Tkacenco este frumusețea acestei emisiuni, prin frumusețea ei naturală, și cred în ceea ce privește limba română”.

CRISTINA MIRON, prezentatoare MERCUR RETROGRAD: „Ana Tkacenco este cea mai în varsta dintre noi, bine, cea mai experimentată dintre noi”.

 ALEXANDRU PLESCA, prezentator MERCUR RETROGRAD: „O, Ana Tkacenco, pentru mine este un mister, de ce zic pentru ca tot timpul are niște lucruri de la care nu te aștepți in sensul bun al cuvântului”.

Norocul i-a surâs din prima! Deși este o artista veritabila, recunoaște ca a avut mari emoții in fata reflectoarelor!

„Wow pentru mine castingul asta a fost o salvare, mai ales pe timp de pandemie. cum am aflat? Prin rețelele de socializare, și când am citit ca nu conteaza varsta si altceva, am zis ca aici… daca e ceva interesant, e aici”.

Gofa, este cel mai indragit membru al familiei. Initial, a vrut sa îi ofere un nume mai specific pisicului, dar sotul Anei, a fost cel care a convins-o sa fie unul mai putin științific.

Este cu siguranța încrezută că emisiunea va avea succes, asta deoarece, spera să străbată multe stereotipe prin apariția celor trei femei absolut diferite in fata ecranelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!