Atunci când carantina nu închide teatrele, pe actorul Alexandru Pleșca îl putem admira pe scena mare. Dar, peste exact cinci zile, îl vom putea urmări în noul său rol, o premieră și pentru el: cel de prezentator al show-ului televizat „Mercur Retrograd”, plămădit cu profesionalism la TV8. Va fi singurul bărbat din platou, pe care îl va împărți cu trei femei. Colegele lui speră că anume el va fi echilibrul emisiunii. Alexandru recunoaște că demult a dorit să facă televiziune, iar când a auzit de un potențial casting, a zis să își încerce norocul.

Cel mai bărbat dintre toți bărbații, cireașa de pe tort a MERCUR RETROGRAD, Alexandru Pleșca este echilibrul emisiunii. Recunoaște, că demult a dorit să facă televiziune, iar când a auzit de un potențial casting, a zis să își încerce norocul .

ALEXANDRU PLEȘCA: „Prima repetiție a fost cu mari emoții, pentru că urma să citesc pe promter, aveam și cască în urechi, casca îmi cădea tot timpul. Și asta mă enerva cel mai tare.  Elena încerca să îmi spună ceva, și eu tot timpul nu o auzeam pentru că era o cască mai mare decât urechea mea”.

 Pe lângă faptul că este un actor renumit, Alexandru are o mare pasiune și pentru muzică. A învățat timp de 9 ani la școala muzicală, iar acum, când mai are ocazia, mai fredonează câteva melodii .

Un actor adevărat, trebuie să poată să și plângă. Sandu ne-a explicat cum o face el.

ALEXANDRU PLEȘCA, actor: „Nu mă pune acuma să plâng. În momentul in care unui actor ii trebuie sa joace o drama. El apelează la acel geamantan de experiența, răscolește și îi vine lacrima!”.  

Colegii de scena îl cunosc ca pe un adevărat profesionist, însă cei de acasă, apreciază foarte mult  capacitățile sale culinare .

Actorii îl iubesc pentru ambiție și sinceritate. Spun ca a muncit mult pentru a deveni un artist îndrăgit al poporului.

„Este un actor energic, atunci când apare Sașa în scenă, se vede, se simte”, spune Aliona Triboi, artistă.

„Un artist muncitor, care roade scena de la pana la, si așa mai rar, pentru ca lucrează la perfecțiune”, spune Nicolae Cherec, artist.

Abia așteaptă sa apară in casele oamenilor, și zice ca va face imposibilul pentru ca oamenii sa îndrăgească MERCURUL RETROGRAD!

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!