/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Test Drive: Noua Dacia Sandero Stepway – ce noutăți aduce?

missing
21 decembrie 2020, ora 12:17

Puţin timp a mai rămas până când primele exemplare ale noii generaţii Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor ajunge în Republica Moldova la comanda clienţilor sau în vânzare liberă, însă până atunci iată că am reuşit să punem mâna pe un Sandero Stepway pe care l-am luat la test!

Dealerul Dacia de la Chişinău ne-a oferit un exemplar cu motorul nou pe benzină de un litru volum şi cu trei cilindri în linie, pe care l-am pus la treabă circulând pe diferite suprafețe de drum şi prin care am reuşit inclusiv să scoatem un consum destul de bun. Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram