Trei echipaje de pompieri intervenit aseară la Ungheni, unde un apartament de la etajul șase a fost cuprins de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. 

La fața locului pompierii au stabilit că bunurile materiale din interiorul unei odăi sunt cuprinse de flăcări, iar proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a primit arsuri de gradul I – II pe față . Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri.

Pompierii au evacuat din scara blocului patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens.

Incendiul nu s-a răspândit și în alte locuințe.

Conform primelor investigații cel mai probabil arderea a început de la o țigară nestinsă. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!