/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Apartament cuprins de flăcări la Ungheni. Proprietarul locuinței a primit mai multe arsuri

missing
22 decembrie 2020, ora 09:08

Trei echipaje de pompieri intervenit aseară la Ungheni, unde un apartament de la etajul șase a fost cuprins de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. 

La fața locului pompierii au stabilit că bunurile materiale din interiorul unei odăi sunt cuprinse de flăcări, iar proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a primit arsuri de gradul I – II pe față . Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri.

Pompierii au evacuat din scara blocului patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens.

Incendiul nu s-a răspândit și în alte locuințe.

Conform primelor investigații cel mai probabil arderea a început de la o țigară nestinsă. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram