Cortegiul lui Igor Dodon și al Zinaidei Greceanîi ar fi fost surprins lângă Guvern, la scurt timp după ședința Executivului de pe 22 decembrie, despre care premierul Ion Chicu spunea că ar putea fi ultima, scrie unimedia.info.

Potrivit sursei citate, un martor ocular a surprins cortegiile șefului statului în funcție, Igor Dodon și al președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, lângă Guvern, în această seară.

„Zona a fost securizată de ofițeri SPPS, apoi au venit mai multe mașini, fără girofaruri, dar s-au apropiat de clădirea Guvernului. Am observat că din una a ieșit Igor Dodon și mai era cineva, probabil Zinaida Greceanîi”, a povestit martorul.

Menționăm că în cadrul ședinței de pe 22 decembrie a Executivului, Ion Chicu a spus că a solicitat pentru 23 decembrie întrevederi cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, cu șeful statului în exercițiu Igor Dodon și președinta aleasă Maia Sandu, pentru a discuta despre modalitățile prin care poate fi dizolvat Legislativul, iar ulterior va veni cu declarații.

De asemenea, Ion Chicu a spus că este mare probabilitatea că aceasta a fost ultima ședință a Guvernului în componența actuală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!