/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Fără petreceri corporative și ceremonii în localurile din Capitală. Măsura restrictivă, valabilă până pe 15 ianuarie

22 decembrie 2020, ora 12:14

Una dintre restricțiile care au intrat astăzi în vigoare în municipiul Chișinău este interdicția de a desfășura evenimente și ceremonii festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Măsura prevede evenimentele organizate în unitățile de alimentare publică, dar și la locul de muncă, indiferent de statutul juridic public sau privat.

Mai mult, se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile sau alte genuri de divertisment în legătură cu sărbătorile de iarnă.

Precizăm că Comisia Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) menține stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul municipiului Chișinău în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

Totodată, rămâne în vigoare purtarea obligatorie a măștii de protecție în spaţiile publice deschise și închise.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram