Una dintre restricțiile care au intrat astăzi în vigoare în municipiul Chișinău este interdicția de a desfășura evenimente și ceremonii festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Măsura prevede evenimentele organizate în unitățile de alimentare publică, dar și la locul de muncă, indiferent de statutul juridic public sau privat.

Mai mult, se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile sau alte genuri de divertisment în legătură cu sărbătorile de iarnă.

Precizăm că Comisia Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) menține stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul municipiului Chișinău în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

Totodată, rămâne în vigoare purtarea obligatorie a măștii de protecție în spaţiile publice deschise și închise.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!