/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Nouă oameni, printre care copii, au suferit hipotermii și au ajuns la spital

22 decembrie 2020, ora 08:33

Nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 3 și 80 de ani, au fost diagnosticate cu hipotermie de gradul I-II. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacienții au fost transportați la spital pentru tratament în condiții de staționar.

Cazurile de hipotermie au fost înregistrate în raioanele Hîncești; Călărași; Dubăsari; Ocnița; Șoldănești; Briceni; Soroca și Strășeni, în perioada 14-20 decembrie.

În aceeași perioadă, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat 14775. Astfel, la instituțiile medicale spitalicești din țară au fost transportați 5391 pacienți, dintre care 4748 adulți și 643 copii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram