Nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 3 și 80 de ani, au fost diagnosticate cu hipotermie de gradul I-II. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacienții au fost transportați la spital pentru tratament în condiții de staționar.

Cazurile de hipotermie au fost înregistrate în raioanele Hîncești; Călărași; Dubăsari; Ocnița; Șoldănești; Briceni; Soroca și Strășeni, în perioada 14-20 decembrie.

În aceeași perioadă, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat 14775. Astfel, la instituțiile medicale spitalicești din țară au fost transportați 5391 pacienți, dintre care 4748 adulți și 643 copii.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!