/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un tânăr de 24 de ani, reținut de oamenii legii în cazul triplului omor de la Ocnița

missing
22 decembrie 2020, ora 15:42

Oamenii legii au reținut un suspect în cazul triplului omor de la Ocnița. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani.

Acesta a fost depistat într-o pădure din preajma localității Calarașeuca din același raion. Potrivit poliției, la momentul reținerii bărbatul era în stare de ebrietate.

Trei persoane au fost găsite fără suflare în urma unui incendiu produs marți, 22 decembrie, într-o casă de locuit din localitatea Unguri, raionul Ocnița. Potrivit poliției, pe corpul neînsuflețit al uneia dintre victime au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală de omor intenționat. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani privațiune de libertate sau detenție pe viață.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram