Oamenii legii au reținut un suspect în cazul triplului omor de la Ocnița. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani.

Acesta a fost depistat într-o pădure din preajma localității Calarașeuca din același raion. Potrivit poliției, la momentul reținerii bărbatul era în stare de ebrietate.

Trei persoane au fost găsite fără suflare în urma unui incendiu produs marți, 22 decembrie, într-o casă de locuit din localitatea Unguri, raionul Ocnița. Potrivit poliției, pe corpul neînsuflețit al uneia dintre victime au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală de omor intenționat. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani privațiune de libertate sau detenție pe viață.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!