Un bărbat de 36 de ani din Criuleni este bănuit de omor și a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

„Cadavrul unui bărbat a fost depistat pe data de 14 decembrie de o femeie, care se deplasa pe malul râului ,,Bâc”. Imediat, la fața locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, pentru a stabili toate circumstanțele. La examinarea cadavrului de către medicul legist la fața locului, vizual careva leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Cadavrul fiind îndreptat la CML, pentru efectuarea expertizelor necesare pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Totodată în cadrul cercetărilor la fața locului angajații poliției au stabilit identitatea bărbatului el s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit certificatului medical constatator, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit din cauza asfixiei mecanice .

Bănuitul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, spunând că în timp ce se afla împreună cu victima pe malul iazului și consumând băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, care a dus la săvârșirea unei infracțiuni.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!