/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Cadavrul găsit pe malul râului Bâc: A fost reținut un suspect

missing
22 decembrie 2020, ora 13:14

Un bărbat de 36 de ani din Criuleni este bănuit de omor și a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

„Cadavrul unui bărbat a fost depistat pe data de 14 decembrie de o femeie, care se deplasa pe malul râului ,,Bâc”. Imediat, la fața locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, pentru a stabili toate circumstanțele. La examinarea cadavrului de către medicul legist la fața locului, vizual careva leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Cadavrul fiind îndreptat la CML, pentru efectuarea expertizelor necesare pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Totodată în cadrul cercetărilor la fața locului angajații poliției au stabilit identitatea bărbatului el s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit certificatului medical constatator, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit din cauza asfixiei mecanice .

Bănuitul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, spunând că în timp ce se afla împreună cu victima pe malul iazului și consumând băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, care a dus la săvârșirea unei infracțiuni.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram