Traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi din Chișinău în contextul organizării și desfășurării pe 24 decembrie, a ceremoniei de învestire a președintei alese Maia Sandu. 

Potrivit Poliției, în scopul asigurării ordinii, traficul rutier va fi limitat între orele 10.00-13:00, în perimetrul următoarelor străzi:

– Piața Marii Adunări Naționale;

– Grădina Publică Ștefan cel Mare;

– str. 31 August 1989: în perimetrul str. Sfatul Țării – str. G.Bănulescu-Bodoni;

– str. București: în perimetrul str. G. Bănulescu-Bodoni – str. Sfatul Țării;

– str. G. Bănulescu-Bodoni: în perimetrul str. Mitropolitul Dosoftei – str. București;

– str. Maria Cebotari: în perimetrul str. Mitropolitul Dosoftei – str. A. Șciusev;

– bd. Ștefan cel Mare și Sfânt: în perimetrul str. Serghei Lazo – str. A. Pușkin;

– str. Sfatul Țării: în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolitul Dosoftei.

În acest sens, ofițerii de patrulare vor supraveghea circulaţia rutieră, atât în vederea dirijării fluxului participanţilor la trafic şi redirecţionarea deplasării transportului, cât și neadmiterii creării ambuteiajelor.

Astfel, șoferii sunt rugați să evite deplasările în centrul orașului, în special în perimetrul străzilor sus-numite și să manifeste înțelegere față de eventualele dificultăți apărute în circulație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!