Cadavrul unui bărbat de 35 de ani a fost găsit într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Poliția a reținut un suspect.

Corpul neînsuflețit a fost descoperit de o prietenă a victimei. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea gâtului au fost depistate plăgi înțepat-tăiate, din cauza cărora a survenit decesul.

În urma acțiunilor de urmărire penală, suspectul în vârstă de 29 de ani a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi vecinul victimei, anterior judecat pentru jaf și violență în familie.

Potrivit poliției, inculpatul ar fi fost în ospeție la victimă unde împreună au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între cei doi s-ar fi iscat un conflict care a dus la comiterea infracțiunii.

Bănuitul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă detenţie pe viaţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!