/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cadavrul unui bărbat, lăsat să zacă într-un apartament din capitală. Suspectul a fost reținut de poliție

missing
23 decembrie 2020, ora 16:05

Cadavrul unui bărbat de 35 de ani a fost găsit într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Poliția a reținut un suspect.

Corpul neînsuflețit a fost descoperit de o prietenă a victimei. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea gâtului au fost depistate plăgi înțepat-tăiate, din cauza cărora a survenit decesul.

În urma acțiunilor de urmărire penală, suspectul în vârstă de 29 de ani a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi vecinul victimei, anterior judecat pentru jaf și violență în familie.

Potrivit poliției, inculpatul ar fi fost în ospeție la victimă unde împreună au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între cei doi s-ar fi iscat un conflict care a dus la comiterea infracțiunii.

Bănuitul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram