/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cel mai scump accident al anului 2020 în Moldova? O Skoda Fabia a lovit un Bentley Bentayga

missing
23 decembrie 2020, ora 14:03

Accidentul care s-a produs în această după amiază la intersecţia străzilor Alexandru Bernardazzi cu Vlaicu Pârcălab poate fi numit pe bună dreptate unul dintre cele mai scumpe (în termeni de cheltuieli ulterioare pentru reparaţii), care au fost înregistrate pe parcursul anului 2020 în Republica Moldova!

Un Bentley Bentayga s-a întâlnit cu o Skoda Fabia practic în mijlocul acesteia şi cel mai probabil conducătorul ultimei a intrat lateral în SUV-ul britanic, la moment unul dintre cele mai scumpe din lume! Citeşte continuarea şi află cui aparţine maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram