/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

De sărbători, magia începe la TV8! Te așteaptă premiera celui mai așteptat show al sezonului Mercur Retrograd, concerte și filme de Crăciun

missing
23 decembrie 2020, ora 15:00

Sărbătorile de iarnă le petrecem alături de tv8. Cu ocazia Crăciunului, noi am pregătit un program special care să vă încânte sufletele. Astfel, pe 24, 25 și 26 decembrie fii cu ochii pe tv8.  

Concert în Ajun de Crăciun

Joi, 24 decembrie la ora 23:15, tv8 va difuza concertul  „Santa Lucia” realizat de Voices Moldova și Moldovan National Youth Orchestra

Un concert nemaipomenit ce va aduce în casele noastre în ajunul Crăciunului colinde românești, cântece de Crăciun suedeze și internaționale cântate la unison – o producție inedită, creată prin efortul comun al Orchestrei de Tineret și a celor 250 de curajoși ambasadori Voices!

De Crăciun, premieră Mercur Retrograd și concert Lupii

Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, TV8 lansează cel mai așteptat show al acestui sezon, Mercur RETROGRAD! Zilnic, de luni până joi, de la ora 17:30, Cristina Miron, Ana Tkacenko și Victoria Vasilache te vor inspira, te vor informa și îți vor crea buna dispoziție!

Tot de Crăciun, imediat după știrile cu Angela Gonța, la 19:45 te invităm să vizionezi un concert Lupii „Inima Sălbatică”. Un concert extraordinar, cea mai originala fuziune dintre LUPII lui Calancea, senzaționalele Surori Osoianu, haiducii Stefan Voda și virtuosul viorist și dirijor Nicolae Botgros.

Iar, după concert, la 21:45 te poți relaxa privind filmul „Love the Coopers”. Patru generaţii ale familiei Cooper se reunesc cu ocazia tradiţionalei mese de Crăciun. O serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente neobişnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de ani buni. Printre întâmplări presărate cu umor şi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanţa familiei şi spiritul sărbătorilor de iarnă.

Iar, sâmbătă, 26 decembrie, te poți delecta cu un alt spectacol dedicat etniilor conviețuitoare in Republica Moldova. Începând cu  ora 17:45, tv8 va difuza Concert live Ethno Republic by Marcel Stefăneț – INTERETNICA.

În aceeași seară, la 22:30 poți privi și filmul Cu orice preț din 2016. Lungmetrajul relatează istoria unui tată divorțat Toby Howard (Chris Pine) și a fratelui său pușcăriaș Tanner (Ben Foster) care plănuiesc să efectueze mai multe jafuri. Pentru a salva ferma familiei înainte de a fi sechestrată de bancă. Ce nu ştiu ei, însă, este că pe urmele lor se află doi rangeri texani, care deja au început să analizeze indiciile şi sunt cât se poate de aproape de a-i prinde.

Trăiește magia Crăciunului la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram