Sărbătorile de iarnă le petrecem alături de tv8. Cu ocazia Crăciunului, noi am pregătit un program special care să vă încânte sufletele. Astfel, pe 24, 25 și 26 decembrie fii cu ochii pe tv8.  

Concert în Ajun de Crăciun

Joi, 24 decembrie la ora 23:15, tv8 va difuza concertul  „Santa Lucia” realizat de Voices Moldova și Moldovan National Youth Orchestra

Un concert nemaipomenit ce va aduce în casele noastre în ajunul Crăciunului colinde românești, cântece de Crăciun suedeze și internaționale cântate la unison – o producție inedită, creată prin efortul comun al Orchestrei de Tineret și a celor 250 de curajoși ambasadori Voices!

De Crăciun, premieră Mercur Retrograd și concert Lupii

Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, TV8 lansează cel mai așteptat show al acestui sezon, Mercur RETROGRAD! Zilnic, de luni până joi, de la ora 17:30, Cristina Miron, Ana Tkacenko și Victoria Vasilache te vor inspira, te vor informa și îți vor crea buna dispoziție!

Tot de Crăciun, imediat după știrile cu Angela Gonța, la 19:45 te invităm să vizionezi un concert Lupii „Inima Sălbatică”. Un concert extraordinar, cea mai originala fuziune dintre LUPII lui Calancea, senzaționalele Surori Osoianu, haiducii Stefan Voda și virtuosul viorist și dirijor Nicolae Botgros.

Iar, după concert, la 21:45 te poți relaxa privind filmul „Love the Coopers”. Patru generaţii ale familiei Cooper se reunesc cu ocazia tradiţionalei mese de Crăciun. O serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente neobişnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de ani buni. Printre întâmplări presărate cu umor şi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanţa familiei şi spiritul sărbătorilor de iarnă.

Iar, sâmbătă, 26 decembrie, te poți delecta cu un alt spectacol dedicat etniilor conviețuitoare in Republica Moldova. Începând cu  ora 17:45, tv8 va difuza Concert live Ethno Republic by Marcel Stefăneț – INTERETNICA.

În aceeași seară, la 22:30 poți privi și filmul Cu orice preț din 2016. Lungmetrajul relatează istoria unui tată divorțat Toby Howard (Chris Pine) și a fratelui său pușcăriaș Tanner (Ben Foster) care plănuiesc să efectueze mai multe jafuri. Pentru a salva ferma familiei înainte de a fi sechestrată de bancă. Ce nu ştiu ei, însă, este că pe urmele lor se află doi rangeri texani, care deja au început să analizeze indiciile şi sunt cât se poate de aproape de a-i prinde.

Trăiește magia Crăciunului la TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!