/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Diaspora de la Padova continuă să fie alături de protestatarii de la Chișinău. „Cerem anularea legilor controversate”

missing
23 decembrie 2020, ora 10:29

Diaspora continuă să fie alături cu protestatarii de la Chișinău. „Noi, cei din Diaspora de la Padova, considerăm imperios necesar de a ne solidariza în continuare cu protestatarii de la Chișinău și a condamna acțiunile criminale ale majorității parlamentare și ale actualei guvernări”.

„Reafirmăm cerințele noastre specificate în Declarația din 6 decembrie curent și cerem în continuare anularea acestor legi controversate ca fiind ilegale. Suntem revoltați de acțiunile majorității parlamentare care calcă în picioare Constituția și legislația prin adoptarea unor legi (nocturne) antipopulare, care vor afecta grav cetățenii Republicii Moldova”, spune Alexandru Marcinschi, un reprezentant al diasporei de la Padova.

„Republica Moldova are nevoie de o coeziune a societății împotriva actualului regim corupt pentru a schimba situația dramatică în care se regăsește și a reveni la normalitate, la un stat de drept”, se mai arată în declarație.

Amintim că mai bine de două săptămâni, agricultorii protestează în centrul Capitalei. La manifestații s-au alăturat și transportatorii și reprezentanții Horeca. În tot acest timp, s-a cerut demisia Guvernului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram