O coloană de tractoare staționează și astăzi în apropiere de postul vamal Leușeni. Agricultorii din Hîncești spun că în continuare nemulțumiți și nu au o soluție la problemele lor. 

„Nu știm de la cine să cerem rezolvarea problemei. Acum Guvernul a plecat, de la cine să cerem”, a menționat un agricultor.

Protestatarii spun că le este foarte greu și nu mai pot face problemelor cu care se confruntă.

Amintim că agricultorii protestează deja de aproape trei săptămâni, în centrul Capitalei, la Guvern și Parlament. Manifestații sunt organizate aproape în fiecare zi, astfel manifestându-și nemulțumirea. Fermierii cer despăgubiri pentru producția agricolă din categoria a doua și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!