Încă 22 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Datele au fost prezentate de către Ministerul Sănătății pe 23 decembrie. Bilanțul celor decedați a ajuns la 2 825 de cazuri.

Deces 2804: Femeie de 69 ani, din r-nul Călărași, internată la SR Călărași. Comorbidități: pielonefrită cronică, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială.

Deces 2805: Bărbat de 60 ani, din r-nul Călărași, internat la SR Călărași. Comorbidități: pielonefrită cronică, hepatită cronică.

Deces 2806: Bărbat de 72 ani, din r-nul Drochia, internat la SR Drochia. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă.

Deces 2807: : Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2808: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, boală cardiovasculară.

Deces 2809: Bărbat de 68 ani, din r-nul Călărași, internat la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2810: Femeie de 72 ani, din r-nul Cimișlia. Comorbidități: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială.

Deces 2811: Femeie de 57 ani, din r-nul Șoldănești, internată la SR Șoldănești. Comorbidități: leucemie limfocitară cronică.

Deces 2812: Femeie de 64 ani, din r-nul Șoldănești, internată la SR Șoldănești. Comorbidități: cardiopatie mixtă, obezitate, cancer.

Deces 2813: Bărbat de 69 ani, din r-nul Fălești, internat la SR Fălești. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, angină pectorală de efort.

Deces 2814: Bărbat de 73 ani, din mun. Comrat, internat la SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2815: Bărbat de 69 ani, din r-nul Glodeni, internat la SR Glodeni. Comorbidități: cardiopatie mixtă.

Deces 2816: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, internată la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces 2817: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort.

Deces 2818: Bărbat de 57 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, encefalopatie cronică.

Deces 2819: Bărbat de 56 ani, din mun. Cahul, internat la SR Cahul. Comorbidități: obezitate.

Deces 2820: Femeie de 61 ani, din mun. Cahul, internată la SR Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 2821: Bărbat de 75 ani, din mun. Cahul, internat la SR Cahul. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 2822: Femeie de 71 ani, din mun. Cahul, internată la SR Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie mixtă, obezitate.

Deces 2823: Femeie de 65 ani. din r-nul Orhei, internată la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2824: Femeie de 82 ani, din mun. Chișinău, internată la Spitalul de Stat. Comorbidități: cardiopatie mixtă.

Deces 2825: Bărbat de 83 ani, din mun. Chișinău, internat la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!