/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Israelul a detectat patru cazuri de infectare cu noua tulpină a coronavirusului

missing
23 decembrie 2020, ora 19:37

Israelul a detectat patru cazuri de infectare cu noua tulpină, mai contagioasă, a coronavirusului SARS-CoV-2, apărută în Marea Britanie, a informat miercuri Ministerul Sănătăţii, transmite Reuters și Agerpres.ro.

Trei din cele patru persoane infectate au revenit din Anglia şi se află acum în izolare într-un hotel desemnat ca facilitate de carantină, a indicat ministerul. Cel de-al patrulea caz se află sub investigaţie.

Israelul a demarat sâmbătă vaccinarea anti-COVID-10 a populaţiei, până acum fiind administrate 70.000 de doze, la o populaţie de 9 milioane de locuitori, arată datele Ministerului Sănătăţii.

Israelul, care şi-a asigurat vaccinuri de la producătorii Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, se aşteaptă să dispună de suficiente doze până la sfârşitul anului pentru a le administra celor 20% dintre locuitori consideraţi cei mai predispuşi la complicaţii.

Bilanţul de până acum al infectărilor cu SARS-COV-2 este de 383.385 de cazuri, din care 3.136 de decese. Guvernul a impus de două ori carantină naţională şi ar putea dispune în curând noi restricţii severe în contextul înmulţirii cazurilor noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram