Colegii noștri Viorica Tataru și Andrei Captarenco au fost premiați în acest an la Gala „Jurnaliștii Anului 2020” pentru serialul documentar „Dincolo de Nistru / Река без границ”, la categoria „Reportaj video”. Viorica și Andrei s-a alăturat echipei TV8 acum un an și jumătate.

Viorica Tataru împreună cu Andrei Captareco sunt autorii serialului documentar „Dincolo de Nistru / Река без границ”, despre oamenii din regiunea transnistreană. Fiecare episod prezintă istoria unui personaj, care prin prisma poveștii lui de viață, scoate în evidență problemele cu care se confruntă locuitorii unui spațiu izolat de aproape 30 de ani.

Viorica a fost premiată și în 2019 la categoria „Reportaj video”.

Gala „Jurnaliștii anului” este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Anul acesta ediția este una aniversară și marchează 25 de ani de la fondarea CJI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!