/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Jurnaliștii TV8 Viorica Tataru și Andrei Captarenco au fost premiați la Gala „Jurnaliștii Anului 2020”

missing
23 decembrie 2020, ora 18:27

Colegii noștri Viorica Tataru și Andrei Captarenco au fost premiați în acest an la Gala „Jurnaliștii Anului 2020” pentru serialul documentar „Dincolo de Nistru / Река без границ”, la categoria „Reportaj video”. Viorica și Andrei s-a alăturat echipei TV8 acum un an și jumătate.

Viorica Tataru împreună cu Andrei Captareco sunt autorii serialului documentar „Dincolo de Nistru / Река без границ”, despre oamenii din regiunea transnistreană. Fiecare episod prezintă istoria unui personaj, care prin prisma poveștii lui de viață, scoate în evidență problemele cu care se confruntă locuitorii unui spațiu izolat de aproape 30 de ani.

Viorica a fost premiată și în 2019 la categoria „Reportaj video”.

Gala „Jurnaliștii anului” este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Anul acesta ediția este una aniversară și marchează 25 de ani de la fondarea CJI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram