Platforma DA luat act de anunțul privind demisia Guvernului și își reiterează poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„Demisionarea actualului guvern este unul din obiectivele Platformei Demnitate și Adevăr, urmărit de-a lungul timpului, promovat prin moțiunea de cenzură depusă încă în luna iunie. Condamnăm totodată actul voluntarist al președintelui Parlamentului, care în mod arbitrar a anulat ședința Forului Legislativ Suprem al Țării, de la ora 15:00, destinată examinării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu”, se arată într-un comunicat.

Platforma DA își reiterează „opțiunea pentru alegeri parlamentare anticipate declanșate imediat conform procedurilor constituționale sau organizate de un Guvern de tranziție responsabil, capabil să gestioneze criza economică și sanitară de până la viitoarele alegeri parlamentare anticipate, libere și corecte”.

Amintim că astăzi, Ion Chicu a anunțat demisia Guvernului, după ce a avut discuții cu Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!