După demisia Guvernului, „Pro Moldova” a venit cu o reacție, spunând că „Guvernul Chicu este istoria nefericită a țării”.

„Pro Moldova a pledat mereu ca acesta să fie trimis în demisie pentru gafele și proasta guvernare. Oricât de mult nu și-ar cânta reciproc osanale, socialiștii au eșuat spectaculos în ultimul an. Au râvnit puterea și apoi au demonstrat că nu știu ce să facă cu aceasta”, a menționat liderul Pro Moldova.

„Rând pe rând pleacă și acest lucru e bine. Dar este momentul în care trebuie să ne gândim ce facem cu cei care rămân, adică cu locuitorii țării. Pe asta trebuie să ne concentrăm cât mai curând”, a adăugat Andrian Candu.

Amintim că astăzi, Ion Chicu a anunțat demisia Guvernului, după ce a avut o discuție cu Igor Dodon și președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!