/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

SUA: Intră în vigoare măsuri înăsprite care sunt orientate spre eliminarea fenomenul fraudării datelor odometrului

missing
23 decembrie 2020, ora 12:54

În Statele Unite ale Americii, de la 1 ianuarie 2021, intră în vigoare măsuri înăsprite în baza cerințelor locale federale pentru înregistrarea datelor odometrelor autovehiculelor, atunci când acestea trec revizia tehnică, se vând, se transferă în altă proprietate sau sunt implicate în alte acţiuni similare.

Dacă până la Revelion cifrele privind kilometrajul trebuiesc introduse într-o singură bază de date pe durata primilor 10 ani de la data lansării mașinii, atunci începând cu anul viitor, perioada pentru transferul obligatoriu şi corect al acestor date va fi de 20 de ani! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram