/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă. În preajma sărbătorilor de Crăciun, Concordia oferă daruri copiilor nevoiași din țară

missing
23 decembrie 2020, ora 19:00

Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă. De această părere sunt tinerii și voluntarii din cadrul organizației  AO „Concordia. Proiecte Sociale”, care, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, ajunge cu daruri la copii nevoiași din toate raioanele țării. Astăzi au ajuns la Nisporeni.

TATIANA BALTĂ, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”:Aceste daruri au fost colectate în urma tuturor campaniilor pe care le-am desfășurat pe parcursul lunii decembrie alături de noi în această campanie, au fost 30 de voluntari , 3 tineri beneficiari ai Concordiei, 42 de colegi angajați din oficiul central , astfel în cât am reușit să colectăm 487 de cadouri pentru copilași”.

Emoțiile i-au dominat pe copiii, care au așteptat cu nerăbdare cadourile.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Spiridușii lui Moș Crăciun, pe lângă Centrul Multifuncțional Nisporeni , s-au pornit astăzi , și spre alte 40 de centre , servicii de plasament de tip rezidențial sau case de copii de tip familial și spre copiii care vin la serviciile de zi. Colegii noștri, vor oferi cadouri și copiilor din 64 de familii social-vulnerabile”.

În semn de mulțumire, copiii au pregătit și un spectacol pe măsură.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Din numele copiilor și al nostru vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a contribuit ca să facem visele să devină realitate”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram