Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă. De această părere sunt tinerii și voluntarii din cadrul organizației  AO „Concordia. Proiecte Sociale”, care, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, ajunge cu daruri la copii nevoiași din toate raioanele țării. Astăzi au ajuns la Nisporeni.

TATIANA BALTĂ, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”:Aceste daruri au fost colectate în urma tuturor campaniilor pe care le-am desfășurat pe parcursul lunii decembrie alături de noi în această campanie, au fost 30 de voluntari , 3 tineri beneficiari ai Concordiei, 42 de colegi angajați din oficiul central , astfel în cât am reușit să colectăm 487 de cadouri pentru copilași”.

Emoțiile i-au dominat pe copiii, care au așteptat cu nerăbdare cadourile.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Spiridușii lui Moș Crăciun, pe lângă Centrul Multifuncțional Nisporeni , s-au pornit astăzi , și spre alte 40 de centre , servicii de plasament de tip rezidențial sau case de copii de tip familial și spre copiii care vin la serviciile de zi. Colegii noștri, vor oferi cadouri și copiilor din 64 de familii social-vulnerabile”.

În semn de mulțumire, copiii au pregătit și un spectacol pe măsură.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV „AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Din numele copiilor și al nostru vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a contribuit ca să facem visele să devină realitate”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!