/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Mai multe troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă vor circula pe străzile capitalei

23 decembrie 2020, ora 15:36

Cinci troleibuze de sărbătoare vor circula pe străzile capitalei în perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea vor circula pe zilnic pe diverse itinerare. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban.

Unitățile de transport vor fi decorate pe exterior cu luminițe.

„Cinci troleibuze de diverse modele vor face turul în seara de Revelion, iar trei dintre acestea vor circula zilnic pe străzile Chișinăului pe diverse itinerare începând cu ziua de vineri, 25 decembrie”, a scris Ceban într-o postare pe Facebook.

Amintim că, anterior, primarul general a anunțat că în acest an, în contextul pandemiei, nu vor avea loc festivități dedicate sărbătorilor de iarnă, târguri, expoziții, etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram