/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Mercur Retrograd. Cristina Miron și-a dorit tot timpul să fie pe sticlă, dar, din cauza kilogramelor în plus, televiziunile o evitau

missing
23 decembrie 2020, ora 20:07

Are mii de urmăritori pe Instragram, unde și-a format o comunitate fidelă. Iar de câteva luni, viața ei s-a schimbat la 180 de grade! Din toamnă, Cristina Miron a devenit parte a echipei de prezentatori al celui mai așteptat show al momentului de la TV8 – Mercur Retrograd. Este creativă, nonconformistă și extrem de colorată. Și-a dorit tot timpul să fie pe sticlă, dar din cauza kilogramelor pe care le avea – televiziunile evitau să o invite la interviuri. Asta chiar dacă era una dintre cele mai bune studente de la Jurnalism.

Faceți cunoștință cu Cristina Miron, cea mai colorată prezentatoare a show-ului Mercur Retrograd! Înainte de a ajunge la tv, Cristina s-a remarcat prin creativitatea și felul ei nonconformist. Împreună cu designerul Piotr Alii au creat o casa de creație care a schimbat percepția chișinăuienilor despre artă. Împreună au organizat primul fashion show performance din țară -BLESTEM BASARABIA despre care o vorbit o Moldovă întreagă.

Din cauza carantinei, Cristina a început să fie mai activă pe rețelele de socializare. Felul ei de a fi practic a cucerit internauții! În doar câteva luni, account-ul ei a început să fie urmărit de mii de followeri.

Totuși visul ei cel mai mare era să ajungă pe sticlă. A făcut jurnalism, deși era una dintre cei mai buni studenți din facultate, din cauza kilogramelor pe care le avea – televiziunile evitau să o invite la interviuri.

După mai multe încercări eșuate de a se remarca in televiziune, Cristina numai spera să apară pe sticlă. Dar, un Casting Call observat pe rețelele de socializare in vara anului 2020, a schimbat tot la 360 de grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram