Are mii de urmăritori pe Instragram, unde și-a format o comunitate fidelă. Iar de câteva luni, viața ei s-a schimbat la 180 de grade! Din toamnă, Cristina Miron a devenit parte a echipei de prezentatori al celui mai așteptat show al momentului de la TV8 – Mercur Retrograd. Este creativă, nonconformistă și extrem de colorată. Și-a dorit tot timpul să fie pe sticlă, dar din cauza kilogramelor pe care le avea – televiziunile evitau să o invite la interviuri. Asta chiar dacă era una dintre cele mai bune studente de la Jurnalism.

Faceți cunoștință cu Cristina Miron, cea mai colorată prezentatoare a show-ului Mercur Retrograd! Înainte de a ajunge la tv, Cristina s-a remarcat prin creativitatea și felul ei nonconformist. Împreună cu designerul Piotr Alii au creat o casa de creație care a schimbat percepția chișinăuienilor despre artă. Împreună au organizat primul fashion show performance din țară -BLESTEM BASARABIA despre care o vorbit o Moldovă întreagă.

Din cauza carantinei, Cristina a început să fie mai activă pe rețelele de socializare. Felul ei de a fi practic a cucerit internauții! În doar câteva luni, account-ul ei a început să fie urmărit de mii de followeri.

Totuși visul ei cel mai mare era să ajungă pe sticlă. A făcut jurnalism, deși era una dintre cei mai buni studenți din facultate, din cauza kilogramelor pe care le avea – televiziunile evitau să o invite la interviuri.

După mai multe încercări eșuate de a se remarca in televiziune, Cristina numai spera să apară pe sticlă. Dar, un Casting Call observat pe rețelele de socializare in vara anului 2020, a schimbat tot la 360 de grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!