Naștere neobișnuită la Soroca. O femeie în vârstă de 24 de ani a născut în ambulanță. Cazul a fost înregistrat miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 09:00. Nașterea a fost asistată de echipa de asistență medicală urgentă, iar starea copilul este satisfăcătoare.

Departamentul dispecerizare al IMSP CNAMUP a recepționat apelul pentru acordarea asistenței medicale de urgență a femeii, care prezenta toate semnele caracteristice pentru debutul travaliului.Imediat la fața locului s-a deplasat echipa PAMU Bădiceni.

În drum spre maternitate, nașterea s-a declanșat spontan în ambulanță, iar venirea pe lume a băiețelului a fost asistată de echipa de asistență medicală urgentă.

Atât mama cât și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!