/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

A văzut lumina zilei în ambulanță. O femeie din Soroca a născut în drum spre maternitate

missing
24 decembrie 2020, ora 10:46

Naștere neobișnuită la Soroca. O femeie în vârstă de 24 de ani a născut în ambulanță. Cazul a fost înregistrat miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 09:00. Nașterea a fost asistată de echipa de asistență medicală urgentă, iar starea copilul este satisfăcătoare.

Departamentul dispecerizare al IMSP CNAMUP a recepționat apelul pentru acordarea asistenței medicale de urgență a femeii, care prezenta toate semnele caracteristice pentru debutul travaliului.Imediat la fața locului s-a deplasat echipa PAMU Bădiceni.

În drum spre maternitate, nașterea s-a declanșat spontan în ambulanță, iar venirea pe lume a băiețelului a fost asistată de echipa de asistență medicală urgentă.

Atât mama cât și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram