Ambasada SUA în Republica Moldova a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia învestirii sale în funcția de președintă. Mai mult, ambasada a transmis că Statele Unite se angajează să lucreze îndeaproape cu administrația Maiei Sandu și va continua să fie un partener stabil pentru Moldova.

„O felicităm pe Doamna Președintă Sandu cu ocazia inaugurării sale istorice astăzi. Noul an va aduce cu siguranță noi oportunități pentru Republica Moldova, iar Statele Unite vor continua să-i fie un partener stabil. Ne angajăm să lucrăm îndeaproape cu administrația dumneaei asupra priorităților noastre comune de bună guvernare, reforme în sectorul justiției și creștere economică”, se arată într-un comunicat al ambasadei.

Precizăm că, astăzi, 24 decembrie, la Chișinău s-a desfășurat ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării.

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întâmpinată cu aplauze de către simpatizanții care s-au adunat în fața clădirii Palatului Republicii, unde a avut loc ședința comună a Parlamentului și Curții Constituționale (CC) în cadrul căreia a fost depus jurământul de către Maia Sandu. Președinta aleasă a venit pe jos la Palatul Republicii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!