/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ambasada SUA, după învestirea Maiei Sandu: „Statele Unite vor continua să fie un partener stabil pentru Republica Moldova”

missing
24 decembrie 2020, ora 18:43

Ambasada SUA în Republica Moldova a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia învestirii sale în funcția de președintă. Mai mult, ambasada a transmis că Statele Unite se angajează să lucreze îndeaproape cu administrația Maiei Sandu și va continua să fie un partener stabil pentru Moldova.

„O felicităm pe Doamna Președintă Sandu cu ocazia inaugurării sale istorice astăzi. Noul an va aduce cu siguranță noi oportunități pentru Republica Moldova, iar Statele Unite vor continua să-i fie un partener stabil. Ne angajăm să lucrăm îndeaproape cu administrația dumneaei asupra priorităților noastre comune de bună guvernare, reforme în sectorul justiției și creștere economică”, se arată într-un comunicat al ambasadei.

Precizăm că, astăzi, 24 decembrie, la Chișinău s-a desfășurat ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării.

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întâmpinată cu aplauze de către simpatizanții care s-au adunat în fața clădirii Palatului Republicii, unde a avut loc ședința comună a Parlamentului și Curții Constituționale (CC) în cadrul căreia a fost depus jurământul de către Maia Sandu. Președinta aleasă a venit pe jos la Palatul Republicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram