Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întâmpinată cu aplauze de către simpatizanții care s-au adunat în fața clădirii Palatului Republicii, unde are loc ședința comună a Parlamentului și Curții Constituționale (CC) în cadrul căreia va fi depus jurământul de către Maia Sandu. Președinta aleasă a venit pe jos la Palatul Republicii.

Joi, 24 decembrie, la Chișinău, se desfășoară ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării. Cu câteva minute înainte de începerea ședinței solemne a Parlamentului, în sala Palatului Republicii se fac ultimele pregătiri. Potrivit reporterului tv8, prezent la fața locului, în sală a ajuns deputații PAS.

Precizăm că, deputații PSRM și șeful statului nu vor fi prezenți la ceremonie. Dodon a anunțat anterior că o va aștepta pe Maia Sandu la palatul prezidențial.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!