/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Maia Sandu, întâmpinată cu aplauze de oamenii adunați în fața Palatului Republicii: „Bravo, să trăiți”

missing
24 decembrie 2020, ora 11:08

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întâmpinată cu aplauze de către simpatizanții care s-au adunat în fața clădirii Palatului Republicii, unde are loc ședința comună a Parlamentului și Curții Constituționale (CC) în cadrul căreia va fi depus jurământul de către Maia Sandu. Președinta aleasă a venit pe jos la Palatul Republicii.

Joi, 24 decembrie, la Chișinău, se desfășoară ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării. Cu câteva minute înainte de începerea ședinței solemne a Parlamentului, în sala Palatului Republicii se fac ultimele pregătiri. Potrivit reporterului tv8, prezent la fața locului, în sală a ajuns deputații PAS.

Precizăm că, deputații PSRM și șeful statului nu vor fi prezenți la ceremonie. Dodon a anunțat anterior că o va aștepta pe Maia Sandu la palatul prezidențial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram