/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noua Dacia Sandero candidează oficial pentru titlul Maşina Anului 2021 în Europa, alături de alte 28 de maşini

missing
24 decembrie 2020, ora 15:12

Organizatorii concursului Maşina Anului 2021 în Europa au pregătit o listă finală a automobilelor, 29 la număr, care vor candida pentru noul titlu. A fost luată în considerare şi noua generaţie Dacia Sandero, iar marca cu cei mai mulţi reprezentanți este Mercedes-Benz.

În acest an nu s-a anunţat mai devreme o listă cu modele preliminare din care să fie aleşi candidaţii, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenți, dar unele nume de mai jos s-au regăsit şi în lista din 2020. Citeşte continuarea articolului şi vezi lista completă de candidaţi pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram