Și Serviciul Protecție și Pază de Stat confirmă că traficul rutier pe anumite străzi din centrul Capitalei nu va fi sistat, în legătură cu inaugurarea președintei alese Maia Sandu. Asta chiar dacă, ieri, poliția spunea contrariul. De menționat că despre faptul că circulația nu va fi sistată a comunicat și secretarul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Andrei Spînu.

Într-un comunicat al SPPS se spune că „urmare a informației publicate de către SPPS cu referire la măsurile de securitate întreprinse în ziua de 24 decembrie curent, precizăm suplimentar că traficul rutier din centrul Capitalei nu va fi sistat”.

SPPS mai specifică că circulația rutieră în anumite perimetre va fi fluidizată în scopul evitării eventualelor ambuteiaje.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!