/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Și SPPS confirmă că traficul în centrul Capitalei nu va fi sistat

missing
24 decembrie 2020, ora 10:29

Și Serviciul Protecție și Pază de Stat confirmă că traficul rutier pe anumite străzi din centrul Capitalei nu va fi sistat, în legătură cu inaugurarea președintei alese Maia Sandu. Asta chiar dacă, ieri, poliția spunea contrariul. De menționat că despre faptul că circulația nu va fi sistată a comunicat și secretarul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Andrei Spînu.

Într-un comunicat al SPPS se spune că „urmare a informației publicate de către SPPS cu referire la măsurile de securitate întreprinse în ziua de 24 decembrie curent, precizăm suplimentar că traficul rutier din centrul Capitalei nu va fi sistat”.

SPPS mai specifică că circulația rutieră în anumite perimetre va fi fluidizată în scopul evitării eventualelor ambuteiaje.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram