/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

ULTIMA ORĂ! Chicu anunță că va asigura interimatul doar până la sfârșitul anului

missing
24 decembrie 2020, ora 16:00

Prim-ministrul Ion Chicu anunță că a avut o întrevedere cu Doamna Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova și a anunțat că va asigura interimatul doar până la sfârșitul anului.

„Până la 31 decembrie 2020 interimatul funcției de prim-ministru va fi asigurat de mine. Tot până la 31 decembrie 2020 interimatul funcției de Ministru al Sănătații, Muncii și Protecției Sociale, Ministru al Finanțelor și Ministru al Economiei și Infrastructurii, va fi asigurat de miniștrii actuali, respectiv Doamna Viorica Dumbrăveanu, Domnul Serghei Pușcuța și Domnul Anatol Usatîi. Ceilalți colegi miniștri vor continua activitatea mai departe. În final i-am dorit succes Doamnei Președinte Maia Sandu, asigurând-o de toată disponibilitatea mea de a acorda suport, în caz de necesitate”, a scris Chicu pe o pagină de socializare.

Premierul în exercițiu nu a menționat cine îl va înlocui sau alte detalii pe acest aspect. Totodată, acesta a menționat că pe parcursul următoarelor zile instituțiile guvernamentale vor oferi Președinției și alte informații solicitate de Dna Maia Sandu.

Precizăm că, miercuri, 23 decembrie, Chicu a anunțat demisia Guvernului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram