Prim-ministrul Ion Chicu anunță că a avut o întrevedere cu Doamna Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova și a anunțat că va asigura interimatul doar până la sfârșitul anului.

„Până la 31 decembrie 2020 interimatul funcției de prim-ministru va fi asigurat de mine. Tot până la 31 decembrie 2020 interimatul funcției de Ministru al Sănătații, Muncii și Protecției Sociale, Ministru al Finanțelor și Ministru al Economiei și Infrastructurii, va fi asigurat de miniștrii actuali, respectiv Doamna Viorica Dumbrăveanu, Domnul Serghei Pușcuța și Domnul Anatol Usatîi. Ceilalți colegi miniștri vor continua activitatea mai departe. În final i-am dorit succes Doamnei Președinte Maia Sandu, asigurând-o de toată disponibilitatea mea de a acorda suport, în caz de necesitate”, a scris Chicu pe o pagină de socializare.

Premierul în exercițiu nu a menționat cine îl va înlocui sau alte detalii pe acest aspect. Totodată, acesta a menționat că pe parcursul următoarelor zile instituțiile guvernamentale vor oferi Președinției și alte informații solicitate de Dna Maia Sandu.

Precizăm că, miercuri, 23 decembrie, Chicu a anunțat demisia Guvernului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!