/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Violență în familie. Un bărbat din Capitală și-a bătut soția până la moarte

missing
24 decembrie 2020, ora 11:46

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 55 de ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile după ce și-ar fi bătut soția până la moarte.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, în dimineața de 18 decembrie, Inspectoratul Buiucani a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, chiar de suspect care a declarat că și-a găsit soția în vârstă de 55 de ani, fără suflare.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. În urma examinării cadavrului, s-a stabilit că decesul femeii a survenit în rezultatul aplicării mai multor lovituri în regiunea capului și pe suprafața corpului.

Totodată, polițiștii au stabilit că, în seară de 17 decembrie, în urma consumului de alcool, între soți s-a iscat un conflict care a generat în violență. Bărbatul ar fi a aplicat mai multe lovituri soției, iar dimineața a descoperit că femeia a decedat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru violență în familie. Interogat de oamenii legii, bărbatul și-a recunoscut vina. Pentru fapta comisă acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram