Un bărbat din Capitală, în vârstă de 55 de ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile după ce și-ar fi bătut soția până la moarte.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, în dimineața de 18 decembrie, Inspectoratul Buiucani a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, chiar de suspect care a declarat că și-a găsit soția în vârstă de 55 de ani, fără suflare.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. În urma examinării cadavrului, s-a stabilit că decesul femeii a survenit în rezultatul aplicării mai multor lovituri în regiunea capului și pe suprafața corpului.

Totodată, polițiștii au stabilit că, în seară de 17 decembrie, în urma consumului de alcool, între soți s-a iscat un conflict care a generat în violență. Bărbatul ar fi a aplicat mai multe lovituri soției, iar dimineața a descoperit că femeia a decedat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru violență în familie. Interogat de oamenii legii, bărbatul și-a recunoscut vina. Pentru fapta comisă acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!