Politicianul Igor Dodon s-a lăudat cu cărțile din biblioteca ce se află în biroul său. Fostul președinte a spus că are cărți dăruite de către Gherman Gref, președintele Sberbank. În una din cărțile pe care le are în bibliotecă Igor Dodon ținea invitația la ceremonia de inaugurare a șefei statului Maia Sandu, la care așa și nu s-a prezentat.

„Am vrut să vă arăt cărțile pe care le am acasă. Pe unele le-am adus acum, restul sunt demult aici. De exemplu, pe Churchill acum l-am adus, mi l-au dăruit colegii. Aici sunt și biografiile la mai mulți oameni celebri. Este o serie de cărți care se numește «Гении власти», (n.r. „Geniile puterii”). Eu le-am citit pe toate. Și pe Roosevelt, și pe Stalin, și pe Charles de Gaulle, și Maizidoun, și Bismarck, foarte interesant, Churchill și așa mai departe. Niște cărți foarte bune”, a spus politicianul.

Igor Dodon s-a lăudat și cu unele cărți primite în dar de la Gherman Gref, președintele Sberbank, înainte de preluare mandatului de președinte. „Spre exemplu «Лидер без титула», o carte foarte interesante. O carte foarte bună este «48 законов власти», recomand noului președinte să o citească”.  

De menționat că declarația a fost făcută de către politician în cadrul emisiunii tradiționale care poartă tot numele „Președintele Răspunde”, asta chiar dacă Igor Dodon nu mai este șef de stat, dar nici nu a fost reales încă președinte al Partidului Socialiștilor (PSRM), întrucât congresul socialiștilor urmează să aibă loc pe 30 decembrie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!