social

Accidente grave în capitală: În ajun de Crăciun în centrul oraşului şi de Crăciun în intersecţia Onisifor Ghibu – Alba Iulia

25 decembrie 2020, ora 13:59
Distribuie:

Nu există o pauză în a se produce accidente rutiere nici de sărbători. În ultimele ore au avut loc mai multe în ţară, două dintre care au fost înregistrate pe teritoriul capitalei şi care s-au remarcat prin gravitatea lor. Dacă unul s-a întâmplat în ajun de Crăciun, al doilea a avut loc în această zi de 25 decembrie, din nou la intersecţia străzilor Onisifor Ghibu şi Alba Iulia.

Despre accidentul de astăzi poliţia a fost sesizată la ora 11:30. Au fost implicate un BMW condus de un şofer de 24 de ani, un Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un alt tânăr de 24 de ani, dar şi un Renault aflat în posesia unui şofer de 29 de ani. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram