/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

După inaugurarea Maiei Sandu, mai mulți deputați socialiști pleacă la Moscova

missing
25 decembrie 2020, ora 10:09

La o zi după inaugurarea Maiei Sandu în funcția de președinte al Republicii Moldova, mai mulți deputați din Partidul Socialiștilor pleacă în Federația Rusă. 

Potrivit unui comunicat de presă emis de Parlament, din delegație fac parte speakerul Zinaida Greceanîi, vicespeakerul Vlad Batrîncea, deputații Corneliu Furculiță și Bogdan Tîrdea, precum și Secretarul General al Parlamentului, Adrian Albu.

„În cadrul vizitei, vor avea loc mai multe întâlniri, inclusiv întrevederea bilaterală a Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin”, se arată în comunicat.

Vizita are loc în perioada 25-28 decembrie, iar agenda de discuții include mai multe aspecte privind dezvoltarea relațiilor interparlamentare și alte chestiuni din agenda colaborării moldo-ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram