La o zi după inaugurarea Maiei Sandu în funcția de președinte al Republicii Moldova, mai mulți deputați din Partidul Socialiștilor pleacă în Federația Rusă. 

Potrivit unui comunicat de presă emis de Parlament, din delegație fac parte speakerul Zinaida Greceanîi, vicespeakerul Vlad Batrîncea, deputații Corneliu Furculiță și Bogdan Tîrdea, precum și Secretarul General al Parlamentului, Adrian Albu.

„În cadrul vizitei, vor avea loc mai multe întâlniri, inclusiv întrevederea bilaterală a Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin”, se arată în comunicat.

Vizita are loc în perioada 25-28 decembrie, iar agenda de discuții include mai multe aspecte privind dezvoltarea relațiilor interparlamentare și alte chestiuni din agenda colaborării moldo-ruse.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!