„Euforia va trece… este necesar dialog”. Acesta este mesajul fostului președinte al R. Moldova Igor Dodon, adresat oponenților săi politici, după ce ieri a transmis puterea președintei Maia Sandu.

„Fără dialog nu o să reușiți nimic. Indiferent cât de tari și mari vă considerați. Încă o dată vă spun, euforia va trece. Este necesar dialog. Dacă nu va fi dialog, atunci o să fie blocaj total”, a spus Igor Dodon, pe 25 decembrie.

De menționat că declarația a fost făcută de către politician în cadrul emisiunii tradiționale care poartă tot numele „Președintele Răspunde”, asta chiar dacă Igor Dodon nu mai este șef de stat, dar nici nu a fost reales încă președinte al Partidului Socialiștilor (PSRM), întrucât congresul socialiștilor urmează să aibă loc pe 30 decembrie.

Maia Sandu a câștigat detașat turul doi al alegerilor prezidențiale de pe 15 noiembrie, iar pe 24 decembrie a fost învestită în funcție.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!