/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

„Euforia va trece”. Mesajul lui Igor Dodon către oponenții politici, după expirarea mandatului de președinte

missing
25 decembrie 2020, ora 10:22

„Euforia va trece… este necesar dialog”. Acesta este mesajul fostului președinte al R. Moldova Igor Dodon, adresat oponenților săi politici, după ce ieri a transmis puterea președintei Maia Sandu.

„Fără dialog nu o să reușiți nimic. Indiferent cât de tari și mari vă considerați. Încă o dată vă spun, euforia va trece. Este necesar dialog. Dacă nu va fi dialog, atunci o să fie blocaj total”, a spus Igor Dodon, pe 25 decembrie.

De menționat că declarația a fost făcută de către politician în cadrul emisiunii tradiționale care poartă tot numele „Președintele Răspunde”, asta chiar dacă Igor Dodon nu mai este șef de stat, dar nici nu a fost reales încă președinte al Partidului Socialiștilor (PSRM), întrucât congresul socialiștilor urmează să aibă loc pe 30 decembrie.

Maia Sandu a câștigat detașat turul doi al alegerilor prezidențiale de pe 15 noiembrie, iar pe 24 decembrie a fost învestită în funcție.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram