/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Horoscop 25 decembrie 2020. Fecioarele ar fi bine să tempereze tendința de a creiona planuri

missing
25 decembrie 2020, ora 08:05

Horoscop 25 decembrie, află mai jos ce îți oferă astrele.

Horoscop Berbec – 25 decembrie 2020: E cam mult zgomot în jur, prea multe contradicții și deși aștepți, sperând că ceilalți își vor schimba atitudinea. Ai putea fi dezamăgit și de aici până la conflict nu mai e decât un pas, foarte ușor de făcut.

Horoscop Taur – 25 decembrie 2020: Poți fi factorul de echilibru într-o discuție sau persoana care pune paie pe foc într-un conflict deja iscat. De tine depinde, numai că după cum îți va fi alegerea, așa va fi și ziua aceasta pentru tine.

Horoscop Gemeni – 25 decembrie 2020: Sigur că îți scapă multe, și informații, și discuții de taină ale unor apropiați, dar poți alege să le ignori, din moment ce nu vor să împărtășească cu tine acele chestiuni.

Horoscop Rac – 25 decembrie 2020: Încerci, poate puțin prea mult, să faci pe plac unui grup sau partenerului de cuplu care dorește să se asocieze cu un grup anume. Dacă nu ai nimic în comun cu acei oameni, ar fi mai bine să te retragi.

Horoscop Leu – 25 decembrie 2020: Te consideri important și poate că ești, pentru un anumit grup, cum ar fi propria familie, dar dacă îți exagerezi importanța, ai putea avea surprize neplăcute.

Horoscop Fecioară – 25 decembrie 2020: Bine ar fi să temperezi tendința de a creiona singur planuri, chiar dacă sunt doar pentru tine. Cei din jur au dreptul să știe și ei ce ai de gând.

Horoscop Balanță – 25 decembrie 2020: Dorința ta cea mai arzătoare, în acest moment, este să te pui la adăpost față de lipsurile de orice fel. Problema e că e o dorință născută din teamă, care nu poate aduce nimic bun.

Horoscop Scorpion – 25 decembrie 2020: Ai tendința de a forța lucrurile, chiar dacă știi că riști un conflict acut cu partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Poate că ai dreptate, în ceea ce spui, dar contează foarte mult cum o faci.

Horoscop Săgetător – 25 decembrie 2020: Te simți ca și cum ai fi în stare de asediu din cauza nenumăratelor treburi zilnice, la care se adaugă responsabilitățile profesionale. Ai nevoie de o pauză adevărată.

Horoscop Capricorn – 25 decembrie 2020: Dorința ta de a controla totul se poate răsfrânge negativ asupra celor dragi, care te pot refuza, pur și simplu. Dacă nu ai luat în calcul această variantă, poate ar fi bine să o faci.

Horoscop Vărsător – 25 decembrie 2020: Ai nevoie de echilibru, dar de echilibru interior, ca să-ți recapeți încrederea în sine și liniștea pe care le-ai pierdut de ceva timp. Și nici nu pot fi înlocuite cu altceva.

Horoscop Pești – 25 decembrie 2020: Poate că în profunzimile ființei tale există o nevoie acută de pace, de liniște și de conviețuire armonioasă cu cei din jur. Dacă o descoperi, ar fi bine să ții cont de ea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram