Pe ultima sută de metri, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost decorat cu „Ordinul de Onoare” de către Igor Dodon. Decretul a fost semnat cu 2 zile înainte de expirarea mandatului de președinte în exercițiu al acestuia, scrie Ziarul de Gardă.

În decretul privind conferirea ordinului se arată că Ambasadorul rus a fost decorat „în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse”.

Oleg Vasneţov deține funcția de ambasador al Rusiei în Republica Moldova din iulie 2018, când l-a înlocuit pe Farit Muhametşin, decorat de Dodon cu același ordin, atunci când și-a încheiat misiunea în țara noastră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!