/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Primul mesaj al președintei, după învestire: „Avem nevoie unii de alții, pentru a face ordine și pentru a construi o țară bună pentru toți”

missing
25 decembrie 2020, ora 13:35

Așa cum am spus și ieri, am planuri mari pentru țara noastră, dar nu le pot realiza de una singură. Eu am nevoie de ajutorul vostru, dragi moldoveni. Aceasta este prima declarație a președintei Maia Sandu, după ceremonia de învestire care a avut loc ieri, 24 decembrie.

„Vă mulțumesc pentru cuvintele de sprijin și pentru încredere. Am simțit ieri bunăvoința voastră, am simțit speranțele pe care le aveți și optimismul pentru un viitor mai bun. Mi-aș fi dorit să fim ieri împreună, însă trebuie să avem grijă unii de alții și să evităm, pe cât este posibil, adunările mari. Vă promit că vom avea numeroase ocazii să ne adunăm, să ne bucurăm împreună, să fim aproape”, se arată într-o adresare a președintei.

De asemenea, Maia Sandu a declarat că are am planuri mari pentru țara noastră, dar nu le pot realiza de una singură: „Eu am nevoie de ajutorul vostru, dragi moldoveni! Noi avem nevoie unii de alții, pentru a face ordine și pentru a construi o țară bună pentru toți. Lupta noastră împotriva corupților nu va fi ușoară, dar vă spun cu toată încrederea și responsabilitatea că noi o să câștigăm această luptă.
Sunt conștientă că nu va fi ușor. Sunt conștientă că lucrurile nu vor fi perfecte. Însă pășesc cu încredere pe această cale a schimbării în bine. Contez pe oamenii de treabă din instituțiile publice, inclusiv acum. Să știți că și voi puteți conta pe mine – o să-i sprijin pe cei care își fac lucrul bine. Voi cere de la instituții nimic altceva decât ce cer cetățenii de la mine. Să lucreze onest. În fiecare zi”.

Precizăm că, ieri, 24 decembrie, la Chișinău s-a desfășurat ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării.

Președinta aleasă a Republicii Moldova a fost întâmpinată cu aplauze de către simpatizanții care s-au adunat în fața clădirii Palatului Republicii, unde a avut loc ședința comună a Parlamentului și Curții Constituționale (CC) în cadrul căreia a fost depus jurământul de către Maia Sandu. Maia Sandu a venit pe jos la Palatul Republicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram