/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Regatul Unit: Acordul comercial post-Brexit nu este perfect, dar este un mare pas înainte

missing
25 decembrie 2020, ora 11:38

Militantul britanic anti-UE Nigel Farage a declarat joi că acordul comercial încheiat de Marea Britanie şi Uniunea Europeană nu este perfect, dar reprezintă „un pas important înainte”, relatează Reuters, citat de Agerpres.

„Bineînţeles că sunt îngrijorat, dar este acesta progres? Suntem mult mai bine decât eram acum cinci ani? Absolut”, a afirmat Farage pentru Sky News.

El a spus că cea mai mare îngrijorare a lui este că nu a văzut încă detalii despre modul în care va funcţiona un comitet de arbitraj.

Nigel Farage a declarat de asemenea că Regatul Unit va rămâne mult prea strâns aliniat regulamentelor Uniunii Europene după ce premierul conservator Boris Johnson va încheia un acord cu Bruxellesul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram