/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Accident în centrul Capitalei. S-au ciocnit un „Infiniti” și un „Volkswagen”

missing
25 decembrie 2020, ora 12:17

Un accident rutier s-a produs pe 24 decembrie în sectorul Centru al Capitalei. Două automobile s-au ciocnit la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Alexandr Pușkin.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 19:00. Oamenii legii au fost anunțați că s-au tamponat două vehicule, un „Infiniti” și un „Volkswagen”. La volanul celor două automobile se aflau doi bărbați, ambii de 40 de ani.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de pătimit. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1 500 lei amendă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram