Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu directorul SIS, Alexandr Esaulenco. Cei doi au discutat despre situația actuală din Republica Moldova și despre riscurile la adresa securității statului.

„Am avut astăzi o întâlnire cu directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova, Alexandr Esaulenco. Am discutat despre situația actuală din Republica Moldova și despre riscurile la adresa securității statului”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Maiei Sandu, în cadrul întâlnirii a fost reiterată poziția sa în calitate de președinte în legătură cu lupta împotriva corupției și consolidarea instituțiilor statului pentru a asigura securitatea națională: „Cetățenii așteaptă ca instituțiile statului să lucreze în interesul oamenilor și să se ghideze în activitatea lor de lege”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!