Fracțiunea parlamentară a Platformei DA va merge luni, 28 decembrie, la consultări cu președinta Republicii Moldova Maia Sandu. Potrivit vicepreședintelui Platformei DA, Alexandr Slusari, unul dintre cele mai importante subiecte puse în discuție va fi cu privire la situația în care se află acum Republica Moldova, după demisia Guvernului Ion Chicu.

„Nu mă miră tactica „pământului pârjolit”, aplicată de Dodon, cu plecarea lui Chicu și a miniștrilor din domeniile strategice. Caracteristic pentru acest individ, care muncește demult pentru alt stat și în realitate anume el distrugea zilnic statalitatea Republicii Moldova. Dar sunt surprins de reacția unor colegi-deputați, jurnaliști și analiști politici. Voi v-ați așteptat la altceva de la această gașcă? Totodată, după ce timp de jumătate de an am întreprins niște eforturi enorme de a demite acest guvern-catastrofă, nu prea înțeleg încercările de a-l impune pe Chicu și compania să rămână în funcții. Oare putem aștepta de la acești oameni muncă calitativă în continuare? Situația moștenită de la un agent de influență al unui stat străin, este gravă. Urmează să discutăm minuțios problema luni, la consultările cu doamna Președinte”.

Amintim că, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va invita, începând cu ziua de luni, 28 decembrie, fracțiunile parlamentare la consultări. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al președinției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!