/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Platforma DA va merge luni la consultări cu președinta Maia Sandu: „Urmează să discutăm minuțios această problemă”

missing
26 decembrie 2020, ora 15:34

Fracțiunea parlamentară a Platformei DA va merge luni, 28 decembrie, la consultări cu președinta Republicii Moldova Maia Sandu. Potrivit vicepreședintelui Platformei DA, Alexandr Slusari, unul dintre cele mai importante subiecte puse în discuție va fi cu privire la situația în care se află acum Republica Moldova, după demisia Guvernului Ion Chicu.

„Nu mă miră tactica „pământului pârjolit”, aplicată de Dodon, cu plecarea lui Chicu și a miniștrilor din domeniile strategice. Caracteristic pentru acest individ, care muncește demult pentru alt stat și în realitate anume el distrugea zilnic statalitatea Republicii Moldova. Dar sunt surprins de reacția unor colegi-deputați, jurnaliști și analiști politici. Voi v-ați așteptat la altceva de la această gașcă? Totodată, după ce timp de jumătate de an am întreprins niște eforturi enorme de a demite acest guvern-catastrofă, nu prea înțeleg încercările de a-l impune pe Chicu și compania să rămână în funcții. Oare putem aștepta de la acești oameni muncă calitativă în continuare? Situația moștenită de la un agent de influență al unui stat străin, este gravă. Urmează să discutăm minuțios problema luni, la consultările cu doamna Președinte”.

Amintim că, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va invita, începând cu ziua de luni, 28 decembrie, fracțiunile parlamentare la consultări. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al președinției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram