/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

A lovit un cărucior în care se afla un copil de un an și l-a târât 30 de metri. Un șofer din Bender, reținut

missing
27 decembrie 2020, ora 12:25

Un copil de un an a ajuns la spital, după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs în orașul Bender, pe strada Chișinău, pe 26 decembrie. Vinovat s-ar face un șofer de 58 de ani, care a fugit de la locul accidentului.

Potrivit oamenilor legii, o femei cu un cărucior în care se afla copilul traversa drumul pe trecerea de pietoni. Când se afla practic la mijlocul drumului, o mașină a ieșit brusc pe carosabil.

Martorii spun că mașina a agățat căruciorul și l-a târât circa 30 de metri. Ulterior, acesta s-a răsturnat, iar mașina a luat-o într-o direcție necunoscută. Medicii spun că fetița de un anișor s-a ales cu leziuni cranio-cerebrale închise și vânătăi.

Șoferul a spus că a fugit de la locul accidentului pentru că se temea de răspundere. Acum el riscă o amendă de circa două mii de lei, doi ani privare de dreptul de a conduce și arest administrativ pentru 15 zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram