Tragedie la Taraclia, un polițist în vârstă de 20 de ani a murit pe 27 decembrie în timpul unui meci de fotbal. Cauza preliminară a decesului ar fi un stop cardiac. Cu un mesaj de condoleanță a venit pe Facebook Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„Cu profund regret și tristețe anunțăm că, astăzi, s-a stins din viață colegul nostru, subofițer superior al Inspectoratului de poliție Taraclia, Nicolaev Valeriu.  Colegul nostru se afla în concediu de odihnă și a decedat în timpul unui meci de fotbal. Medicii urmează să stabilească cauza decesului. Preliminar ar fi suferit un stop cardiac. Suntem alături de familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe și compasiune. Dumnezeu să îl odihnească în pace”.

Peste câteva zile tânărul ar fi împlinit 21 de ani. El și-a început activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Poliție Taraclia în luna aprilie curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!