/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un polițist de 20 de ani a murit în timpul unui meci de fotbal la Taraclia

missing
27 decembrie 2020, ora 12:55

Tragedie la Taraclia, un polițist în vârstă de 20 de ani a murit pe 27 decembrie în timpul unui meci de fotbal. Cauza preliminară a decesului ar fi un stop cardiac. Cu un mesaj de condoleanță a venit pe Facebook Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„Cu profund regret și tristețe anunțăm că, astăzi, s-a stins din viață colegul nostru, subofițer superior al Inspectoratului de poliție Taraclia, Nicolaev Valeriu.  Colegul nostru se afla în concediu de odihnă și a decedat în timpul unui meci de fotbal. Medicii urmează să stabilească cauza decesului. Preliminar ar fi suferit un stop cardiac. Suntem alături de familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe și compasiune. Dumnezeu să îl odihnească în pace”.

Peste câteva zile tânărul ar fi împlinit 21 de ani. El și-a început activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Poliție Taraclia în luna aprilie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram