/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Prima persoană vaccinată în România împotriva COVID-19: „Nu a durut absolut de loc”

missing
27 decembrie 2020, ora 10:14

Campania de vaccinare anti-COVID a demarat duminică în România, fiind vizat, în prima fază, personalul medico-sanitar din toate cele zece spitale de boli infecţioase aflate în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus. Prima persoană din România care a fost vaccinată împotriva COVID-19 este o asistentă medicală de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti, Mihaela Anghel, membră a echipei medicale care, la data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2, scrie agerpres.ro.

„Nu a durut absolut de loc. Este cel mai nedureros vaccin pot să spun, pe care l-am făcut până acum”, a spus Mihaela Anghel.

Prima persoană din România care a fost vaccinată împotriva COVID-19 este o asistentă medicală de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti.

Mihaela Anghel este asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, la data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Ea a primit prima doză de vaccin, duminică, la ora 9,00, în aplauzele cadrelor medicale de la Institutul Matei Balş din București.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram