/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Abia revenit de la Moscova, Dodon s-a și întâlnit cu conducerea PSRM

missing
28 decembrie 2020, ora 13:17

Abia revenit de la Moscova, Igor Dodon s-a și întâlnit cu PSRM. „Am participat la ședința de lucru a conducerii Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia s-au discutat planurile și prioritățile formațiunii pentru ultimele zile ale anului 2020. La ședință au participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al partidului, Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, vicepreședintele Comisiei economie, buget și finanțe, Petru Burduja”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a declarat că în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre vizita în Rusia.

„Domnul Furculiță ne-a informat despre rezultatele consultărilor reprezentanților PSRM cu președintele Moldovei, Maia Sandu, care au avut loc astăzi. A fost menționat faptul că poziția Partidului Socialiștilor rămâne principială și consecventă: echipa PSRM a lansat în mod conștient procedurile juridice necesare pentru a face posibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Formațiunea pledează pentru organizarea cât mai rapidă a alegerilor anticipate, întrucât actuala componență a Parlamentului nu corespunde voinței exprimată de popor în cadrul alegerilor ordinare din 24 februarie 2019”, a mai scris Dodon pe Facebook.

Totodată, Dodon a menționat că „pe finalul întrevederii, am discutat detaliat despre pregătirile pentru Congresul al XVI-lea al Partidului Socialiștilor, care se va desfășura la 30 decembrie curent”.

Mai mult, Igor Dodon a anunțat că, pe 24 decembrie curent, și-a restabilit calitatea de membru al PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram