Abia revenit de la Moscova, Igor Dodon s-a și întâlnit cu PSRM. „Am participat la ședința de lucru a conducerii Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia s-au discutat planurile și prioritățile formațiunii pentru ultimele zile ale anului 2020. La ședință au participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al partidului, Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, vicepreședintele Comisiei economie, buget și finanțe, Petru Burduja”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a declarat că în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre vizita în Rusia.

„Domnul Furculiță ne-a informat despre rezultatele consultărilor reprezentanților PSRM cu președintele Moldovei, Maia Sandu, care au avut loc astăzi. A fost menționat faptul că poziția Partidului Socialiștilor rămâne principială și consecventă: echipa PSRM a lansat în mod conștient procedurile juridice necesare pentru a face posibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Formațiunea pledează pentru organizarea cât mai rapidă a alegerilor anticipate, întrucât actuala componență a Parlamentului nu corespunde voinței exprimată de popor în cadrul alegerilor ordinare din 24 februarie 2019”, a mai scris Dodon pe Facebook.

Totodată, Dodon a menționat că „pe finalul întrevederii, am discutat detaliat despre pregătirile pentru Congresul al XVI-lea al Partidului Socialiștilor, care se va desfășura la 30 decembrie curent”.

Mai mult, Igor Dodon a anunțat că, pe 24 decembrie curent, și-a restabilit calitatea de membru al PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!