Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea luni, 28 decembrie, consultări cu fracțiunile şi grupurile politice parlamentare.

Consultările vor avea loc la sediul Președinției Republicii Moldova, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 154, după următorul program: Ora 11.30 – Fracțiunea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova Ora 12.30 – Fracțiunea PAS Ora 14.00 – Fracțiunea ACUM Platforma DA Ora 15.00 – Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova Ora 16.00 – Fracțiunea Partidului Şor Ora 16:30 – Grupul Parlamentar ProMoldova”, se arată în nota emisă de instituția prezidențială.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va susține ulterior, la ora 18:00, o conferință de presă.

Anterior, pe 24 decembrie, președinta Maia Sandu a avut o întâlnire cu prim-ministrul în exercițiu, Ion Chicu, la care au fost discutate problemele cu care se confruntă țara.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!