/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Deputații Pro Moldova, la discuții cu președintele Maia Sandu: „Este nevoie de Guvern funcțional chiar și pentru o perioadă tranzitorie”

missing
28 decembrie 2020, ora 16:38

Deputații grupului parlamentar „Pro Moldova”, s-au prezentat luni, 28 decembrie, la consultările inițiate de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Un Guvern care să vină cu pachet sociale, pachete pentru domeniul sănătății, pregătirea de vaccinare în masă a cetățenilor, dar și curățarea terenului pentru alegeri parlamentare anticipate. Este nevoie de acel Guvern funcțional chiar și pentru o perioadă tranzitorie.”, a declarat Vladimir Cebotari.

Tot astăzi, Maia Sandu a avut consultări cu deputații fracțiunilor PSRM, PAS, Platforma DA, PDM și PP ȘOR, care și-au reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram