Deputații grupului parlamentar „Pro Moldova”, s-au prezentat luni, 28 decembrie, la consultările inițiate de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Un Guvern care să vină cu pachet sociale, pachete pentru domeniul sănătății, pregătirea de vaccinare în masă a cetățenilor, dar și curățarea terenului pentru alegeri parlamentare anticipate. Este nevoie de acel Guvern funcțional chiar și pentru o perioadă tranzitorie.”, a declarat Vladimir Cebotari.

Tot astăzi, Maia Sandu a avut consultări cu deputații fracțiunilor PSRM, PAS, Platforma DA, PDM și PP ȘOR, care și-au reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!